2016. október 2., vasárnap

30 napos könyvkihívás: 02.

Egy könyv, amit több, mint háromszor elolvastál

Rengeteg ilyen könyvem és sorozatom van, de nem akarok mindent rögtön felfedni, hogy mindig legyen egy kis érdekesség számotokra ;)
Cassandra Clare: Végzet ereklyéi - ebből a sorozatból a harmadik, ötödik és hatodik részt külön-külön megközelítőleg százszor elolvastam, és nem túlzok.
Csak sajnos mára már fejből tudom, és minél többet gondolkodom rajta, annál jobban zavar a tény, hogy Clary olyan idióta és a lehető leghülyébb döntéseket hozza meg állandóan. (Lásd: Jace/Sebastian jelenetek)
Ma már nem kezdenék bele a könyvbe, mert ugye, ahogy mondtam, Clary nagyon nem jönne be. A nyávogó, buta viselkedése irritálna, de négy éve ez még nekem teljesen megfelelt, és van egy drágalátos férfikarakterem, aki miatt mégis megéri olvasni <3 Róla majd a 15. nap körül olvashattok majd.
Mindenesetre a karaktereket nem számítva a fogalmazás, írásstílus nagyomn bejött, és ez a sorozat azok közé tartozik, ahol egy rész hiába 600 oldal, egy  nap alatt elolvasom és belekezdek a következőbe, mert olyan jó <3

A korhatárjelzéssel szemben én a komolyabb 11-12 éveseknek ajánlom, és romantikus 15-20 éveseknek, de ha kifogytál az olvasnivalóból, bármelyik lánynak tudom ajánlani.

xxRocha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése